Jeg har fått en blogg til:D

Jeg har lenge holdt på med sminke og opp igjennom åra så har det blitt endel oppdrag osv. Etter at jeg også mista min frisøt utdannelse, så har jeg vært endel frem og tilbake på hva jeg har hatt lyst til å drive med og har liksom ikke helt fått bestemt meg, men uansett hva det har vært, så har jeg alltid hatt med meg make-up`n. Og etter at Nj Models valgte å ansette moi som dems faste make-up artist (noe jeg ble SUPER glad for), så har jeg fått endel andre forespørsler og oppdrag, så nå valgte jeg å starte opp for meg selv. Dette tar tid og det er endel som skal ordnes og fikses. Men noe i gang har vi da kommet. Jeg er også så heldig at jeg har fått meg en ny assistent også. Hun heter Charlotte og skal lære å sminke hos meg pluss at hun er en stor del av det nye firmaet og en veldig god venninne. Gleder meg til å jobbe med henne fremover. 

Vi har jo da så klart fått oss en ny blogg, slik at vi kan blogge om hverdagen våres, oppdragene, resultater, tips og råd osv;)

Bloggen finner dere her: www.expression.blogg.no

Varme sommer klemmer fra Edel i det kjedelige regnværet!


slide1

2 kommentarer

Mia Eugoniia

03.aug.2009 kl.20:06

så bra for deg :D

Sneipen89

03.aug.2009 kl.21:16

Begge bloggene var fine... =)

Skriv en ny kommentar

Edel kristine

Edel kristine

23, Sandefjord

22 år gammel jente som bruker mye tid om dagen til jobb. Jobber med undertøy og spennende prosjekter om dagen, så følg med i bloggen;)Utenom det, så har jeg mye å sette fingrene mine i. Jeg liker å male, synger en del, skriver sangtekster, prøver å lese litt bøker så jeg kan øke min egen hjernekunnskap;) You either hate it, or you love it, im still just me!

Kategorier

Arkiv

hits