1min blir til 1time... 1time blir til en dag...

Dagene går ufattelig fort om nå! Jeg synes ikke jeg rekker mer en å tenke at nå er det mandag, så er det faen plutselig fredag! Swoooosh, sånn går uka. Jeg synes det er skummelt hvor fort tiden går..  og synes det akkurat har vært helg.. men allerede i morgen igjen så er det helg på nytt.. Ja ja.. ikke sååå negativt, MEN går litt, vel, fort her nå synes jeg hehe.

Ikke blitt store bloggingen her på en stund heller... som sagt så flyr jo dagene noe helt vanvittig! Men men.. blir litt sånn i histen å pissten noen ganger! :P

Vi var jo på MSR i helgen, det var en SUPER kveld i Oslo. Møtte mange koslig og nye mennesker, og alltid gøy med nye fjes! Og sånn utenom det, så skal det vel sies at inntaket av Tequila var en smule for mye... kunne kanskje droppet de to siste, da jeg endte opp med å synge midt på torvet sammen med en kar som spilte gitar kl. 04.00 på natten, men det var SUUUPER GØY! Og oppmerksomhet har jeg jo heller aldri vært redd for, så synes vel egentlig det bare var morsomt uansett hvor mye tequilan satt eller ei hehe:P Vi avsluttet natten med Calsone på torvet, før vi vandret fine i farta tilbake til Hotellet. Takk for en kjempe helg folkens!

                              79250877ab77fdf79f32630442cee3d0

2 kommentarer

Tante Margit

27.nov.2008 kl.20:00

Hørtes jo artig ut det, da! Tequila er farlige saker, det husker jeg fra mine yngre dager...
God helg!

Edel

28.nov.2008 kl.06:45

Ja tequila er roten til mye galskap hehe. Men morro er det jo!

Skriv en ny kommentar

Edel kristine

Edel kristine

22, Sandefjord

22 år gammel jente som bruker mye tid om dagen til jobb. Jobber med undertøy og spennende prosjekter om dagen, så følg med i bloggen;)Utenom det, så har jeg mye å sette fingrene mine i. Jeg liker å male, synger en del, skriver sangtekster, prøver å lese litt bøker så jeg kan øke min egen hjernekunnskap;) You either hate it, or you love it, im still just me!

Kategorier

Arkiv

hits