Dagens Middags Tips, ovnsbakt laks:

ovnsbaktlaksservertmedcouscouslarge

Framgangsmte:

Sett stekeovnen p 175 grader.

Skjr laksefileten i like store stykker (ca. 100 g).

Str litt salt og pepper p begge sider av stykkene.

Del sitron p langs. Skjr halvdelene i skiver.


Legg laksen i en smurt ildfast form og legg skiver av sitron mellom stykkene.

Riv skallet (kun det gule) av den andre sitonen og dryss det over fisken.

Klipp persillen grovt og dryss den over fisken.

Ha ca. 1 ss crme frache p hvert laksestykke.


Stekes i ovn p verste rille i ca. 15 minutter.


Lag couscous etter anvisning p pakken.


Server lakseretten med couscous og en salat. Eller kutt opp grnnsaker og urter og bland inn i couscousen.

2 kommentarer

Cecilie

17.nov.2008 kl.10:57

Vi skal ha laks til middag idag. :-) Fikk ikke mindre lyst p det etter ha lest oppskriften din heller. :-)

Edel

17.nov.2008 kl.11:20

hehe nei ikke sant! Laks er jo vanvittig godt, og man kan gjre mye spennende med det:)

Skriv en ny kommentar

Edel kristine

Edel kristine

22, Sandefjord

22 r gammel jente som bruker mye tid om dagen til jobb. Jobber med underty og spennende prosjekter om dagen, s flg med i bloggen;)Utenom det, s har jeg mye sette fingrene mine i. Jeg liker male, synger en del, skriver sangtekster, prver lese litt bker s jeg kan ke min egen hjernekunnskap;) You either hate it, or you love it, im still just me!

Kategorier

Arkiv

hits