Dagens Middags Tips, ovnsbakt laks:

ovnsbaktlaksservertmedcouscouslarge

Framgangsmåte:

Sett stekeovnen på 175 grader.

Skjær laksefileten i like store stykker (ca. 100 g).

Strø litt salt og pepper på begge sider av stykkene.

Del sitron på langs. Skjær halvdelene i skiver.


Legg laksen i en smurt ildfast form og legg skiver av sitron mellom stykkene.

Riv skallet (kun det gule) av den andre sitonen og dryss det over fisken.

Klipp persillen grovt og dryss den over fisken.

Ha ca. 1 ss crème fraîche på hvert laksestykke.


Stekes i ovn på øverste rille i ca. 15 minutter.


Lag couscous etter anvisning på pakken.


Server lakseretten med couscous og en salat. Eller kutt opp grønnsaker og urter og bland inn i couscousen.

2 kommentarer

Cecilie

17.nov.2008 kl.10:57

Vi skal ha laks til middag idag. :-) Fikk ikke mindre lyst på det etter å ha lest oppskriften din heller. :-)

Edel

17.nov.2008 kl.11:20

hehe nei ikke sant! Laks er jo vanvittig godt, og man kan gjøre mye spennende med det:)

Skriv en ny kommentar

Edel kristine

Edel kristine

22, Sandefjord

22 år gammel jente som bruker mye tid om dagen til jobb. Jobber med undertøy og spennende prosjekter om dagen, så følg med i bloggen;)Utenom det, så har jeg mye å sette fingrene mine i. Jeg liker å male, synger en del, skriver sangtekster, prøver å lese litt bøker så jeg kan øke min egen hjernekunnskap;) You either hate it, or you love it, im still just me!

Kategorier

Arkiv

hits