Få mest ut av hårklippen!

babakfashionshoot
En god hårklipp som tar høyde for ansiktsformen din, kan skjule dine verste skavanker og fremheve dine beste trekk. Se hvilke hårklipper som kler deg.

Langt og smalt ansikt

Fremhev: Ved å gi håret ditt fylde på sidene, gjerne med krøller eller en rufsete klipp fremhever du dine beste trekk. Pannelugg gir volum og fjerner noe av lengden i ansiktet.

Unngå: Veldig flatt eller langt hår. Midtskill bør du også sky.


Høy panne

Fremhev: Lang og fjonete pannelugg kamuflerer den høye pannen på en naturlig måte. En klipp i ulike lengder vil være flatterende.

Unngå: Veldig kort pannelugg eller bar panne, det får bare pannen til å synes enda bedre. Unngå å dra håret stramt bakover.


Lav panne

Fremhev: Gå for rett bryn. En bar panne gir luft til ansiktet, men hvis du likvel vil ha pannelugg, sørg for å få en lang lugg i Brigitte Bardot-stil.

Unngå: En helt vanlig pannelugg som har samme lengde som pannen din. det vil bare fremheve hvor lav den er.


Stor nese

Fremhev: Bruk gjerne skrå-, sikksakk eller sideskill.

Unngå: Midtskill- det får nesen til å virke enda større. Pannelugg flytter fokus bort fra nesen, men pass på så den ikke blir for kompakt og tung.


Runde kinn

Fremhev: Ved å dra håret bak ørene, slik at håret blir hevet og gir hele hodet et løft bak- og oppover. Håret kan gjerne dras ut i rufser under ørene.

Unngå: At du blir for naken bak og under ørene, og unngå at håret blir altfor kort. Hår som dekker kinnene gir ansiktet mer volum, og det bør du unngå.


Bredt kjeveparti/kantete ansikt

Fremhev: Sørg for at håret rekker ned til halsen, gjerne i litt rufsete lokker. Style håret slik at profilen bak på hodet blir rund og myk- foran kan den gjerne være litt mer fjonete.

Unngå: For kortklipt hår eller at nakken blir for naken.


Utstående ører

Fremhev: Fyldig hår gjør ørene dine mindre synlige, og spesielt fylde i håret bak får dem til å se mindre utstående ut.

Unngå: Ikke prøv for hardt å gjemme ørene, det kan fort føre til mer fokus mot det du ønsker å skjule. Unngå altfor flatt hår og veldig tilbakedratte frisyrer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Edel kristine

Edel kristine

22, Sandefjord

22 år gammel jente som bruker mye tid om dagen til jobb. Jobber med undertøy og spennende prosjekter om dagen, så følg med i bloggen;)Utenom det, så har jeg mye å sette fingrene mine i. Jeg liker å male, synger en del, skriver sangtekster, prøver å lese litt bøker så jeg kan øke min egen hjernekunnskap;) You either hate it, or you love it, im still just me!

Kategorier

Arkiv

hits