Endelig helg!

Deilig at det endelig er helg, selvom jeg synes ukedagene flyr fortere en f***!! Men selv om det er helg, betyr det ikke at det bare er fri, fult opp med arbeid i helgen også. Men skal man få ting til å funke, må man legge mye arbeid i det og ofre litt for det. En av tingene jeg jobber mye med om dagen er Bl.a Ladies Night. Dette er et Catwalk konsept som vi skal ha på James Clark i Sandefjord den 5 desember og alle er så klart invitert. Det blir Champagne i døren, Dj tommen fra Robinson, masse rå musikk og et kjempe show! Jeg gleder meg vilt. Det som også er spennende med dette konseptet er at vi skal ta det med Norge rundt. Utorlig morro, men krever endel forarbeid, da hvert show skal planlegges nøye, markedføres og bookes. Men jeg koser meg veldig med det. Føler at jeg har funnet min drømmejobb:) joohoo:)

Noe jeg også skal jobbe mye med fremover er homeparties, homeparties utenom det vanlige. Så er dere interessert i et annerledes party! Så hyl ut. Vi bistår med endel vareprøver på våre kolleksjoner fra Elegant Exclusive katalogen vår, tar også med en modell til Party`et som modellerer undertøyet for dere. Noe som gjør muligheten til å se dette ordentlig.


lysbilde1

2 kommentarer

©hristina Ballerina

14.nov.2008 kl.14:29

Nei dette hadde vært spennende! Skal høre med mine venninner om det er aktuelt med en liten undertøys-samling. De fleste av oss er jo enker, men det er jo flott å føle seg vel selv om man er alene!
Ønsker deg en riktig god helg :-)

Edel

14.nov.2008 kl.14:56

Ja da må du jo nesten samle venninnene dine! Synes jeg så absolutt, har masse flott å vise dere!!:) Man er aldri for gammel til å se verken bra ut eller sexy ut!:)

Skriv en ny kommentar

Edel kristine

Edel kristine

22, Sandefjord

22 år gammel jente som bruker mye tid om dagen til jobb. Jobber med undertøy og spennende prosjekter om dagen, så følg med i bloggen;)Utenom det, så har jeg mye å sette fingrene mine i. Jeg liker å male, synger en del, skriver sangtekster, prøver å lese litt bøker så jeg kan øke min egen hjernekunnskap;) You either hate it, or you love it, im still just me!

Kategorier

Arkiv

hits