Dagens middag tips og sånn...

KREMT... jeg har vel ikke akkurat klart å holde det jeg sa jeg skulle holde hehe... middags tips hevr dag osv... men men . Mye skjer om dagen, masse jobb, møtt en kjempe herlig kar og enda mere masse jobb. Hverdagen forsvinner litt egentlig, og det jeg har igjen av den er noen slitne få timer på kvelden hvor jeg nærmest svimer av i soffan. Og da orker jeg ikke annet en å legge hode på fange til Anders og forsvinne inn i den store tv verden. Så ja.. dette har jo gått kraftig utover bloggingen.. Men skal prøve å opprettholde dette med mattips, da mat fort ikke vet selv hva man skal lage og at det finnes så mange utrolig gode oppskrifter der ute:)

I dag har jeg brynet hode selv på hva jeg vil ha til middag.. noe enkelt, da jeg har møter i kveld og ikke er hjemme før sent. Men samtidig så elsker jeg å lage mat, så det å stå litt på kjøkkenet på kvelden er mere avslappende en noe stress!

Surfet litt på nett og kom over en rett som så egentlig veldig god ut, så denne skal jeg prøve meg på i dag:)


po14020polsewrap200708


4 porsjoner

Ingredienser

  • 8 stk. chilipølse i skiver/biter
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 stk. maistortilla /wrap
  • 200 g kremost naturell
  • 1 boks guacamole à 250 g
  • 1 pk. ruccula

Slik gjør du:

1. Skjær pølsen i tynne skiver. Stek dem på middels varme sammen med margarin.


2. Smør et lag med kremost på tortillaen/wrapen, deretter et lag med guacamole.


3. Legg på en stripe ruccolasalat og topp det med pølseskiver. Rull wrapsen/tortillaen i sammen.


Tips fra Edel: Her går det jo også ann å legge til noen enkle grønnsaker selv, som tomat og agurk, kanskje mais? også det å lage hjemmelaget Guacamole er suuuper godt!! Pølsene kan jo byttes ut med kylling pølser, hvis man ønsker å gjøre retten mager og deretter velge lett smørost:)

Lykke til og håper det smaker!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Edel kristine

Edel kristine

22, Sandefjord

You either love it or hate it, im still just me!

Kategorier

Arkiv

hits