Smil, latter og lite blogging!

Den siste tiden har jeg vært forferdelig dårlig på å blogge.. men det har rett og slett skjedd en del ting i det siste.. GODE TING:D Og da blir det liksom ikke så mye blogging.. selvom det skulle vært mattips hver dag, trenings innlegg osv.. men selvom det ikke blogges om, så betyr det ikke at det ikke skjer;) hehe de siste dagene har i hvertfall vært helt topp. Jeg smiler mer enn aldri før, har masse energi, ikke trøtt på jobb lenger og føler jeg får så mye mer ut av dagene mine. Det er så utrolig godt!

Og for denne høsten ligger studie på aggendaen. Fått noen nye bøker som jeg nå skal tørke støvet av og begynne å lese, noe jeg gleder meg veldig til! Den første boken jeg begir meg ut på er Eart Path av Starhawk.


earthpath

Føler på meg at denne høsten kommer med mye godt på menyen! Kjenner allerede nå at rimlukta har satt seg i nesa når jeg går ut om morgenen, tankene vandrer på gode stier og energiene henter seg opp på nye veier. Jeg elsker høsten!! Jeg føler meg tilbake i meg selv, og at en god balanse er på vei:)

God høst alle sammen!:)


2 kommentarer

Alexander Weir

13.okt.2008 kl.20:55

hmmm ossen type bok er det da? nuskjerrig vet ;)

Edel

14.okt.2008 kl.09:58

Det er en studie bok:) Du kan jo få låne den av meg, når jeg er ferdig med den hvis du vil?

Skriv en ny kommentar

Edel kristine

Edel kristine

22, Sandefjord

You either love it or hate it, im still just me!

Kategorier

Arkiv

hits