Back on track!

Etter langt om lenge med sykdom og faenskap er jeg endelig tilbake i blogg verden og andre verdner hehe. Har ligget med influensa og omgangs syken, og så syk har jeg ikke vært på mange år!! Så nå burde jeg ha sikra meg for en goooood stund fremover, for å si det mildt hehe:P 

Da jeg har ligget syk så har det jo blitt ekstremt dårlig med dagens middag tips og trenings spalte, men det skal vi gjøre noe med! De få dagene jeg har fått vært på jobb men ikke blogget, så har jeg i allefall gått til jobben, og ventet med frokosten til jeg har vært på jobb. Det har da blitt 40min gåing, 1 halvliters glass med vann og et stk ekstrem grovbrød med naturel mager smør ost, eller fly kræsj hehe... og kan gladelig informere om at det begynner å hjelpe! Har gått ned frem til nå 4 kg:D 3 kg før jeg ble syk, og 1 kg etter jeg var syk.. så bare å stå på nå:) Men passe på å ta det sakte men sikkert. 

Samtidig har det jo skjedd mye i livet mitt den siste tiden, ting har vært veldig vanskelig og ikke lett å deale med, men hvis man bare tar et skritt av ganger, tørr å ha litt selv innsikt og å se sine egne feil, så hjelper det ekstremt mye! det er ikke enkelt, og endel ting er vanskelig og tungt å svelge... men alt i alt.. det er godt! Godt når ting begynner å ordne seg og når man begynner å kjenne en viss form for balanse. 

Har en litt morsom nyhet da... vil ikke nevne noe navn eller noe.. men i dag er jeg bedt på date;) det er jo litt spennende... lurer på hvordan det vil gå... hehe. Litt nervøs, og litt skummelt, da det herre mannfolk greine ikke er noe jeg har vært opptatt av den siste tiden. men det har jo også igjen mye med hvem som pirrer ens egen oppmerksomhet og hvem som bare blir kjedelig og en av mengden, etterhvert som man snakker mer og mer sammen! men denne karen er morsom, interesang og spennende. Gleder meg til å bli bedre kjent:) 

Ha en suuuuper dag folkens! Middags tips kommer;)
   i180801099305433

Én kommentar

Eliise :)

08.okt.2008 kl.11:40

fin blogg og design !

Skriv en ny kommentar

Edel kristine

Edel kristine

22, Sandefjord

You either love it or hate it, im still just me!

Kategorier

Arkiv

hits