Trening, kosthold og vilje!


1Jeg har sittet og grublet langt om lenge.. Jeg har så lyst til å få i gang treningen min ordentlig.. men har en vilje som en snegle! Og er altfor tiltaksløs, men igjen, den eneste det går utover er meg selv! Er kraftig, så derfor vil jeg ned på en trivsel vekt som jeg kan være fornøyd med.. så det jeg har grublet på er jo hvordan jeg kan opprettholde dette her! For å ikke komme med tette og tomme unnskyldninger for å ikke gjøre det..

Og da hvisker det blogg i øret mitt hehe... Hvorfor ikke skrive om det her i bloggen!
Så jeg fant ut at fra og med i dag, så legger jeg ut daglige mat tips, trenings økter og hva jeg selv har gjort, rett og slett for ikke å stoppe og fordi jeg da må skrive om det. Få en rutine i det:)

Så da kjære lesere. Mandag, Onsdag og Fredag, så vil det bli blogget om hvordan treningen min går og i starten så tror jeg at jeg kan friste med vanvittig dårlig kondis, nesten kolls og total kollaps av kroppen hehe men jeg skal skrive om det! hehe neida, vi får da ikke håpe at det går sååååå dårlig, har jo trent endel tidligere:)

Og Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag og Fredag, så kan jeg tilby dere noen herlige oppskrifter på sunne smoothies og jucie pluss deilig og sunne matoppskrifter:) Alt fra egen komponerte til kokebøker:)

Vi Blogges, følg med folks!:)

3 kommentarer

23.sep.2008 kl.09:42

I will:)

Ida Oline

23.sep.2008 kl.09:43

Nå er jeg spent, de vil jeg ha med meg!

Edel

23.sep.2008 kl.10:00

Så hyggelig å høre at dere vil følge med!! Gir meg jo bare enda mer motivasjon;) Og snart kommer bloggens første og dagens matoppskrift!:)

Skriv en ny kommentar

Edel kristine

Edel kristine

22, Sandefjord

You either love it or hate it, im still just me!

Kategorier

Arkiv

hits