Blogg, blogg, blogg....

i180801099305433

Hundreogsnørrogførtitusen år siden jeg har blogga.. og siden sist har det jo så klart skjedd endel:) Gode ting:)
Har flyttet inn i ny leiligheten, og jeg er strålende fornøyd med det, men derav gikk jo dette utover blogging i og med at nettet ikke har vært oppe før nå:) Men nå er vi litt back on track!

Endelig fått full jobb og er i gang i hverdagen igjen og det er jo en hel ny verden.. For de som ikke vet det, så har jeg da gått hjemme i 3år fordi ejg mistet utdannelsen min og måtte finne et nytt yrke. Men i dag så har jeg to fantastiske jobber, da jeg jobber for Elegant Lingerie, som er et undertøysfirma som jeg driver sammen med en kjempe god venn av meg. Der jobber jeg som markedsansvarlig/salgssjef og modell, også jobber jeg som kundekonsulent hos Schenker. Stortrives i begge jobbene og det er så suuuper godt og være i gang igjen. Back on track! hehe:)

Sjekk ut firma vårt på: www.elegantlingerie.no , der kan du finne noe for hver en smak og i alle str:D

Har også begynt på bil lappen da hoho. og dete r jo kjempe spennende. Må si at jeg elsker å kjøre, så, så fort jeg har lappen i mellom fingrene så er det Road Trip ned til Amsterdam woohoo.. Da jeg ikke får øvelses kjørt og heller ikke har kjørt så vanvittig mye fra før, så resulterte jo dette i på kjøretime nr 3, at jeg nesten krasjet inn i autovernet på kodal veien!! jaja, måtte vel igjennom det også hehe. Vet hvertfall hva jeg ikke skal gjøre neste gang hehe.

har også fått meg to fantastiske guttepuser. De er til å spise opp og har fått navnene: Hugs & Kisses. Legger ut bilder av dem så fort jeg har kommet meg hjem fra jobb:D:D

Utenom det, så ville ejg bare fortelle litt om hva som foregår i livet mitt om dagen. Jeg har det super bra og det skjer mye om dagen. Endel fotoprosjekter på gang nå også, så det vil bli lagt ut endel fremover!;)

FØLG MED FOLKS;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Edel kristine

Edel kristine

22, Sandefjord

You either love it or hate it, im still just me!

Kategorier

Arkiv

hits